To
chyba najprostsza, najszybsza zupa, na która składniki chyba zawsze
są w domu. Jest pyszna, lekka i można ja podawać zarówno
samodzielnie jak i z makaronem, ryżem, tostami.
This
is probably the simplest and fastest soup. And the ingredients are
probably always in the fridge. It tastes good, it's light and You can
serve it on its own, but also with pasta, rice or toasts.
Składniki
na 4 porcje:
|
Ingredients
for 4 portions:
|
Warzywa
umyć, obrać, ziemniaki pokroić na mniejsze kawałki, pora w
cienkie plasterki. Zalać bulionem, dodać czosnek i gotować do
miękkości. Następnie zmiksować na krem, doprawić do smaku sola,
pieprzem oraz papryka. Dodać mleko i ponownie zagotować.
Podawać
ze świeżą natką pietruszki.
Wash
and peel vegetables. Potatoes cut into smaller peaces and leeks slice
thinly. Add chicken stock and garlic and boil until they are soft.
Puree the soup, season with salt pepper and sweet pepper. Add milk
and bring it to a boil.
Serve
with fresh parsley.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz