Lekka,
kremowa zupa szybka w przygotowaniu i pełna zdrowych warzyw.
Idealna
na lekka kolacje lub do obiadu.
Light,
creamy soup so fast to prepare and full of healthy veggies.
It
is perfect for a light supper or for dinner.
Składniki:
|
Ingredients:
|
Wszystkie
warzywa umyć, oczyścić (cukinii nie trzeba obierać), pokroić na
mniejsze kawałki, zalać litrem rosołu, dodać natkę pietruszki i
gotować do miękkości. Jeśli nie mamy rosołu można użyć kostki
rosołowej. Całość zmiksować na gładki krem, dolać pól
szklanki mleka, wymieszać.
Podawać
z tostami lub makaronem.
Wash
and clean up all the veggies (no need to peel the zucchini), cut into
smaller peace, add to chicken stock together with parsley and boil
until soft. You can replace chicken stock with chicken cube if You
don’t have it. Mix everything together to a creamy texture with a
blender, add milk and mix well.
Serve
with toasts or pasta.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz