Tym razem dla początkujących mały tutorial :)
A little different version of pizza. First time I made it with tuna and egg just because i didn't have more traditional ingredients. We liked it so much that now i make it equaly often as the one with ham or chicken.
This time a little tutorial for begginers :)
Składniki:
Spod:
Sos pomidorowy:
Dodatki:
|
Ingredients:
Crust:
Tomato sauce:
Topping:
|
Spod: W misce wymieszać mąke, sol i cukier. Drożdże rozpuścić w cieplej wodzie, wlać do maki, dodać oliwę i dokładnie wymieszać łyżką (ciasto jest na tyle rzadkie, ze nie powinno to sprawić problemu). Jednolite ciasto przykryć folia spożywczą i odstawić na ok 1h do podwojenia objętości. W tym czasie ugotować jajka na twardo i ostudzić.
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem (lub folia aluminiowa), wyłożyć ciasto i rozprowadzić. Bardzo łatwo to zrobić zwilżonymi w wodzie dłońmi. Taka ilość ciasta starcza na blachę o wymiarach 37x27cm.
Sos: Czosnek drobno posiekać lub przecisnąć przez praskę. W miseczce wymieszać wszystkie składniki i wylać na przygotowany spod. Równomiernie rozprowadzić.
Prepare crust: In a large bowl mix together flour, salt and sugar. Dissolve yeast in a warm water, pour into flour, add olive oil and mix well with a spoon (it shouldn’t be a problem as the dough is very liquidy). After that cover it with stretch foil and leave to grow for about 1h (it should double up). In the meantime boil and cool the eggs.
Place baking paper on a tray, pour the dough on it and spread well – its easy to do with wet hands. This amount of dough is enough for a 37x27cm tray.
Na sos ułożyć cebulę...
On top of the sause put onion...
tuna...
sliced eggs...
sweetcorn...
and cheese.
Piec około 40min w 180st. C.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz