środa, 10 października 2012

Tagliatelle z brokułami i pieczarkami. Tagliatelle with broccoli and mushrooms


To jedno z tych szybkich dan. Nie potrzeba wiele składników aby w 25 minut cieszyć się ciepłym obiadem. Proste i pyszne. Zapraszam :)

This is one of those fast meals. You wont need many ingredients for have a hot dinner in 25 minutes. It is simple and tasty. Feel invited :)

Składniki na 3 porcje:
  • makaron tagliatelle
  • 4-6 pieczarek
  • ½ cebuli
  • 1 brokuł
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 150 ml śmietany 18%
  • sol i pieprz do smaku
Ingredients for 3 portions:
  • tagliatelle
  • 4-6 mushrooms
  • ½ onion
  • 1 broccoli
  • 2 tbsp olive oil
  • 150 ml cream 18%
  • salt and pepper for seasoning


Ugotować makaron wg wskazówek na opakowaniu w ilości dla 3 osób (około 200-250g).

Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek i lekko podsmażyć pieczarki z cebulka. Gdy pieczarki zmiękną dodać brokuły i chwile je smażyć. Dodać śmietanę oraz przyprawy i od czasu do czasu mieszając dusić wszystko razem aż sos nieco zgęstnieje. Brokuły powinny pozostać chrupkie. Dodać ugotowany makaron, wymieszać i podawać.


Boil pasta for 3 servings according to the instructions given on the box (about 200-250 grams).

On a pan heat up some olive oil add mushrooms and onion and fry until mushrooms are soft. Add broccoli and fry for a minute. Add cream and seasoning and stirring from time to time cook everything until the sauce thickens up a bit. Broccoli should stay tender. Add boiled pasta, mix together and serve.

2 komentarze: